Recepten
alle recepten

Krokante ansjovis

Bereiding en ingrediënten

  • 10 stwit casinobrood
  • 20 stansjovis
  • 140 gmayonaise
  • 10 gplatte peterselie
  • 1 stlimoen

Bereidingswijze

  1. Snijd de korstjes van het brood af.
  2. Rol de broodplakken zo dun als mogelijk uit.
  3. Leg op elk snede brood 2 ansjovisfilets en rol het op. Prik het vast met een kleine prikker.
  4. Frituur dit op 170 graden in de frituur tot ze goudbruin zijn.
  5. Meng de mayonaise met de limoensap.
  6. Hak de peterselie en voeg dit ook toe aan de mayonaise.
  7. Serveer de gefrituurde ansjovis met de limoenmayonaise. 
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen