Vers vlees op grill

BEEF CULINAR

NIEUW! Vers vlees uit Argentinië

Een Argentijns gezegde luidt 'Barriga llena, corazón contento' ofwel, 'een volle maag maakt het hart gelukkig'

In de uitgestrekte vlakten van Zuid-Amerika, bij een mild klimaat, groeien de runderen op van ons BEEF CULINAR aanbod. Vooral enkele Argentijnse provincies zijn rijk aan weelderige weiden. Alleen de beste rassen voor vleesproductie worden hier gefokt, denkt u aan Angus en Hereford. Op zoek naar hun favoriete voedsel zwerven de dieren over de vlaktes en ze drinken uit natuurlijke waterbronnen. Door deze natuurlijke omgeving en de grote bewegingsvrijheid ontstaat een speciale, vetarme en kruidige kwaliteit van het vlees. Wij hebben onze leveranciers met grote zorg gekozen en staan samen in voor een diervriendelijke behandeling en duurzame productie. Onze vleesexperts controleren het gehele productieproces dat begint bij de herkomst, het fokken en slachten tot aan het verpakken en transport.

U kunt de producten van BEEF CULINAR ook geportioneerd bestellen. Wij zorgen dat het vlees naar uw wens wordt geleverd. U kiest of u het als heel stuk, gesneden, een bepaald gewicht en/of verpakt wilt ontvangen.


food

Niets vergeten?

Wilt u ook de rest van ons food assortiment ontdekken?

Vers vlees specialist

Erich Greis

Onze vers vlees specialist Erich Greis helpt u graag verder met al uw vragen over het vers vlees van CHEFS CULINAR.

Tel.: +31 (0)24 7119801