Vers vlees met kruiden op een houten plank

Vers vlees

Gezond, lekker en echt vers

Het vers vlees wordt in eigen beheer geproduceerd voor onze klanten. Dagelijks zorgen onze gedreven collega's dat u keuze heeft uit een breed en diep assortiment. Uiteraard volgens de vastgestelde hygiëne eisen en HACCP-normen. Onze vakmensen portioneren, kruiden en verpakken het vers vlees zoals u het wilt. We weten exact waar ons vlees vandaan komt. Daarom kunnen we de kwaliteit ervan voor de volle 100% garanderen.


Meisterfrisch rundvlees

Meisterfrisch rundvlees

Met trots presenteren wij ons eigen Meisterfrisch rundvlees. Ons rundvlees is allemaal afkomstig uit Duitsland. Wij gebruiken alleen vlees van vrouwelijke dieren, vaarzen. Deze hebben namelijk een vollere en natuurlijk lekkere smaak.

Logo Beef Culinar

Nu verkrijgbaar! BEEF CULINAR

Opgegroeid in de weide vlaktes van Argentinië en met veel zorg behandeld, dat zijn de bekende runderrassen die u terugvindt in ons nieuwe huismerk BEEF CULINAR. De dieren groeien onder de beste omstandigheden op en dat proeft u! 

Vers vlees stroganoff

Vers vlees

Ons assortiment vers vlees bestaat uit verschillende soorten: Duits, Argentijns en Braziliaans rundvlees en zelfs exclusief U.S. beef. Uiteraard kunt u bij ons ook varkensvlees, blank kalfsvlees, rosé kalfsvlees, kip, kalkoen en gehakt bestellen.

wild vlees op bord

Onze wildspecialiteiten

Wild is traditioneel een seizoensproduct. Samen met onze internationale leveranciers zorgen wij ervoor dat u het hele jaar door wildproducten kunt aanbieden van gelijkblijvende kwaliteit. Zoekt u hert uit Nieuw-Zeeland, eend uit Frankrijk, wild zwijn uit Polen of haas uit Argentinië? Wij bieden u tal van mogelijkheden. Wij komen graag bij u langs om u hierover te informeren.

Vlees op houten plank

Exotische vleessoorten

In de horeca, zorg en catering stijgt de vraag naar exotische vleessoorten. Naast het exotische vlees uit Europa heeft u de mogelijkheid uw klanten vlees specialiteiten uit de hele wereld aan te bieden. Springbok of een gnoe uit Zuid-Afrika, kangoeroes uit Australië en rendieren uit Lapland. Vraag gerust aan onze vakman wat de mogelijkheden voor u zijn.

food

Niets vergeten?

Wilt u ook de rest van ons food assortiment ontdekken?

Vers vlees specialist

Erich Greis

Onze vers vlees specialist Erich Greis helpt u graag verder met al uw vragen over het vers vlees van CHEFS CULINAR.

Tel.: +31 (0)24 7119801

Vers vlees productie

Stukje vers vlees

Nieuwsgierig naar hoe het vers vlees bij ons verwerkt wordt? Lees en bekijk hoe wij op klantniveau portioneren, kruiden en verpakken.