Bánh Tráng Trôn
Bereiding en ingrediënten
Bánh Tráng Trôn
- Halveer de babymaïs en snijd de wortel in dunne reepjes.
- Snijd de shiitake in reepjes en pel de sjalot. Snipper de sjalot zo fijn mogelijk.
- Verhit een beetje olie in een hete pan en bak de biefstukreepjes. Voeg de babymaïs, shiitake, wortel en sjalot toe aan de pan. Blus af met sojasaus.
- Snijd de little gem in dunne plakken en meng deze in de pan met de rest van de ingrediënten, zodat de sojasaus en alle smaken als een dressing dienen.
- Snijd de chilipeper in dunne ringen en pluk de blaadjes van de Thaise basilicum.
- Leg de rijstvellen een minuutje in koud water, haal ze er dan uit, rol ze op en snijd ze in grove ringen. Verdeel het rijstpapier over de salade.
- Garneer de salade met de chilipeper en Thaise basilicum.
ITALIË | TOSCANE
Sodi del Paretaio Chianti
Badia di Morrona
SANGIOVESE | MERLOT | SYRAH
Bestel de wijn in onze webshop