Verse vis
Vanuit onze spiksplinternieuwe en hypermoderne visafdeling – november 2021 geopend - leveren wij verse vis van hoogwaardige kwaliteit. De verse vis, visproducten, schaaldieren en schelpdieren worden dagelijks vers en diepgevroren geleverd vanuit diverse afslagen, waaronder IJmuiden, Stellendam, Urk, Scheveningen en Yerseke. Van zeetong tot king crab-poten, van tonijnsashimi tot rivierkreeft, van Gillardeau oesters tot kaviaar, van vongole tot zeewier, van Hollandse garnalenkroketten tot dorade en van inktvis(inkt) tot tonijnsalade. Ons verse vis assortiment is afhankelijk van het seizoen, want vissen uit het seizoen stralen meer en zijn vol en glanzend!
Kwaliteit op maat
Onze visafdeling maakt gebruik van de allernieuwste technieken, strenge HACCP-eisen en een strikt beleid op traceability. De afdeling is tot in de puntjes georganiseerd, het ontbreekt werkelijk aan niets én speelt in op de wensen van de horeca. Van het ontvellen, ontschubben, fileren tot portioneren en vacumeren. Klik hier om meer te weten te komen over onze visafdeling.
Seizoenskalender
Vissen uit het seizoen stralen meer en zijn vol en glanzend. Wil jij altijd werken met de meest verse vissen uit het seizoen? Download nu onze seizoenskalender hier. Deze kalender geeft weer wanneer producten beschikbaar zijn. Het blijven natuurproducten, deze kalender is daarom een richtlijn. Kijk in onze webshop of neem contact op met ons voor de meest actuele beschikbaarheid.
Download hier.