Recepten
alle recepten

Biet, bramen en feta

biet

Bereiding en ingrediënten

  • 6 strode bietshop
  • 16 stbramenshop
  • 80 gfetashop
  • 150 mlvolle melkshop
  • 100 mlyoghurtshop
  • 5 gknoflookpureeshop
  • 10 mlworchester sausshop
  • Vene cress
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Gaar vervolgens de bieten in de oven op een plateautje met wat grof zeezout op de bodem ongeveer 1,5 uur lang.
  2. Pel de gegaarde bieten en snijd ze in dunne plakken.
  3. Pureer de feta en volle melk tot een puree.
  4. Meng de yoghurt, knoflookpuree en worchestersaus met een beetje zout en peper.
  5. Halveer de bramen.
  6. Maak een spiegeltje van de yoghurtsaus en leg de plakken biet er op.
  7. Verdeel de feta crème over de plakken biet en garneer het gerecht af met de Vene cress en gehalveerde bramen.
Wijntip

oostenrijk | burgenland
Blaufränkisch rosé
Strehn
Blaufränkisch
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen