Birria taco
LA Streetfood
Bereiding en ingrediënten
- 25 gsoft corn tortilla
- 10 gbouillon van stoofvlees
- 25 gSmoky Mountains Mexmix Gouda cheddar
- 20 gpulled beef barbacoa
- 3 gPaul Prudhomme fajita magic
Birria taco
Bereiding:
1. Doop een Blanco Nino Tortilla in de bouillon zodat de tortilla aan beide kanten bedekt is.
2. Leg de tortilla vervolgens open op de warme bakplaat en beleg de tortilla met geraspte kaasmix (MexMix van Smoky Mountains).
3. Beleg de kaas op één helft van de tortilla en leg op de kaas een beetje Pulled Beef Barbacoa.
4. Vouw de tortilla dubbel, zodat je een halve maan krijgt. Je ziet dat deze een beetje knapperig wordt door de combinatie van het vet van de bouillon en de hitte.
5. Draai de taco na een halve minuut om, zodat ook de andere zijde knapperig wordt.
Download de calculatie hier.