The Blue Bayou burger
LA Streetfood
Bereiding en ingrediënten
- 80 gPretzel Bun
- 20 grucola
- 170 gblack Aberdeen Angus Burger
- 2 gburger magic Paul Prudhomme
- 60 gbacon sweet ’n cured smoky mountains
- 24 gin whiskey geflambeerde champignons
- 15 gtruffelmayonaise
- 15 gstout steak sauce Ballymaloe
- 55 gblauwschimmelkaas
- 12 ghazelnoten
- 20 gcaramelized onions
The Blue Bayou
Bereiding:
1. Verwarm de barbecue.
2. Snijd de bospaddelstoelen en flambeer deze met Jack Daniels Whisky en snijd de hazelnoten en rooster ze.
3. Snijd de ui in dunnen ringen en de blauwe schimmelkaas in robuuste plakken.
4. Leg de Black Angus beef burger op de barbecue en toast ondertussen de bun.
5. Leg na het omdraaien van de burger de schimmelkaas op de burger, zodat deze kan smelten en verwarm de gerookte ham.
6. Beleg de bun met rucola en leg de burger met schimmelkaas en gerookte ham erop.
7. Top de burger af met de geflambeerde bospaddenstoelen, geroosterde hazelnoten, rode uienringen en truffelmayonaise.
Download de calculatie hier