Recepten
alle recepten

Ceviche taco

Chefs Table

Bereiding en ingrediënten

  • Ceviche taco
  • 6 sttacoschelpen
  • 180 gzeebaars
  • 240 gfleurige salade
  • 130 mlappelsap
  • 10 gsriracha
  • 0,5 stsap van limoen
  • 4 gWorchester saus
  • 5 gvissaus
  • 1 strode peper
  • Lavascrème
  • 0,5 boslavas
  • 50 mleiwit
  • 50 mlsushiazijn
  • 400 golie

Ceviche taco

Bereiding:

1. Meng de appelsap, sriracha, limoensap, worchester en vissaus samen en giet dit in een diepe bak of kom.
2. Snijd de zeebaars (zonder vel) in kleine blokjes en leg dit in de kom met de marinade en zorg ervoor dat het goed onder ligt. Laat de vis een uur marineren.
4. Meng de sushiazijn en het eiwit samen in een blender, snij de lavas grof en maal het fijn in de blender samen met het eiwit en de sushiazijn.
5. Voeg dan druppelsgewijs de olie toe totdat je een dikke crème hebt en stop de crème in een spuitzak.
6. Snijd de rode peper in dunne plakjes.
7. Giet de vis af en breng het op smaak met zout en een beetje olijfolie.
8. Schep in elke taco schelp een beetje van de fleurige salade en de vis, spuit daar dan de lavascrème op en garneer het af met de plakjes rode peper.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen