Recepten
alle recepten

Mini-cones met eendenrilette en eendenleverpaté

Amuses

Bereiding en ingrediënten

  • Voor 12 cones
  • 12 stmini-conesshop
  • 1 steendenboutshop
  • 90 mljusshop
  • 50 geendenleverpatéshop
  • 1 stsjalotshop
  • 0,25 bosbieslookshop
  • cress naar keuze

Mini-cones met eendenrillette en eendenleverpaté

  1. Verwijder het vel van de gegaarde eendenbout en pluk het vlees van de bout af. Doe het vlees vervolgens in een steelpannetje.
  2. Voeg de jus toe aan het steelpannetje en verwarm het geheel. Roer door met een pannenlikker zodat de eend loskomt en er een draadjesstructuur ontstaat.
  3. Snijd de bieslook en sjalot fijn en voeg deze toe aan de eend.
  4. Snijd de eendenleverpaté in dunne plakken.
  5. Vul een diep bord of kom met droge beluga-linzen, steek de cones in de linzen, zodat ze rechtop blijven staan.
  6. Vul de cones met de eendenrillette, leg er vervolgens een plakje eendenleverpaté op en garneer af met een cress naar keuze.
  7. Smakelijk!
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen