Recepten
alle recepten

Coquille met peterselie en kappertjessaus

Bereiding en ingrediënten

  • 6 stcoquillesshop
  • 1 stbosje peterselieshop
  • 40 gkappertjesshop
  • 3 stknoflookshop
  • 300 mlkookroomshop

Bereiding

  1. Maak de coquilles schoon en bewaar de schelpen.
  2. Schraap ze schoon en doe ze in de vaatwasser.
  3. Bewaar de coquilles in een doek zodat ze droog zijn aan de buitenkant voor wanneer je ze wilt bakken. 
  4. Maal de peterselie, knoflook en kappertjes fijn in een blender en voeg hier de room aan toe. Breng de saus op smaak met zout en peper en verhit de saus voor gebruik.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen