Corndog met espuma van chunky salsa
Bresc
Bereiding en ingrediënten
- Corndog
- 16 sthotdogs
- 600 gmaismeel
- 200 gbloem
- 2 elsuiker
- 1 tlbakpoeder
- 600 mlmelk
- 4 steieren
- zout en peper
- 150 gtikka massala
- Espuma
- 300 gchunky salsa
- 250 gslagroom
- zout en peper
- 2 stgelatine (blaadjes)
Corndog met espuma van chunky salsa
Bereiding:
Corndog
1. Meng in een kom maismeel, bloem, suiker, bakpoeder, tikka massala en zout en peper.
2. Voeg langzaam de eieren en melk toe tot er een dik deeg ontstaat.
3. Verhit de olie op 180 graden.
4. Neem de hotdogs en rol deze door de bloem, haal ze door het beslag en bak ze in 5 min af.
5. Serveer op een satéprikker.
Espuma
1. Doe de chunky salsa in een cutter en blender fijn.
2. Meng de chunky salsa met de slagroom en breng dit aan de kook.
3. Voeg de gelatine toe, roer door en giet in de sifon. Voeg 2 patronen toe en schud goed.
4. Serveer bij de corndog.
Download de calculatie hier.