Crispy maïskolf
Willy Nacho
Bereiding en ingrediënten
- 3 stvoorgekookte maïskolven
- zout
- 200 gWilly Nacho cheese dip
- 100 gWilly Nacho tortillachips chili
- 4 gpaprikapoeder
- 1 stmango (blokjes)
- 1 strode peper
- 50 gsuiker
Crispy maïskolf
Bereiding:
1. Snijd de maïskolven doormidden, steek de stokjes in de kolven en doe er wat zout overheen.
2. Doe de maïskolven voor 10 tot 15 min in de oven op 200 graden en verwarm intussen de cheese dip in een pannetje.
3. Draai de maïskolven door de Cheesedip.
4. Pak een bord met de crunchy stukjes tortillachips. Rol de maïskolven met cheese dip door de chips en zorg dat ze goed bedekt zijn.
5. Strooi er tot slot wat gerookte paprikapoeder overheen en serveer met de mangochutney.
*mangochutney
1. Doe de mangoblokjes in een pannetje met de fijngesneden rode peper en suiker.
2. Laat het pruttelen tot het zacht is en pureer tot een chutney.
Download de calculatie hier.