Recepten
alle recepten

Fluffy wolkenei, sandwichbrood, in papier gewikkeld als een American sandwich

fluffy wolkenei

Bereiding en ingrediënten

  • 4 steierenshop
  • 1 elfranse mosterdshop
  • 4 sneetjescasinobrood of sandwichbroodshop
  • 50 gkewpie-mayonaiseshop
  • Scheid de eieren en klop de eiwitten stijf tot een luchtige massa.
  • Meng de eidooiers met de mosterd en houd ongeveer 2 eetlepels apart om later op de broodjes te smeren.
  • Breng de eidooiers goed op smaak met zout en peper en spatel ze voorzichtig door de eiwitten, zodat er een luchtige massa ontstaat. Meng niet te intensief; de twee kleuren moeten gedeeltelijk gescheiden blijven.
  • Schep het mengsel op een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 10 minuten in een oven op 180°C.
  • Bestrijk de sneetjes brood met de mayonaise en hak de peterselie fijn.
  • Leg het wolkenei op de sneetjes brood en dek af met de bovenkantjes van het brood.
  • Wikkel de broodjes in bakpapier, halveer ze en zet ze rechtop. Bestrijk de eieren met de apart gehouden eidooier voor een mooie oranje gloed en bak nog 2 minuten in de oven.
  • Bestrooi met wat peterselie en serveer direct.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen