VERS MANAGER
Als Vers Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, bewaken en optimaliseren van een professionele, flexibele en efficiënte organisatie binnen de versafdelingen (Vlees en Vis). Je bent de verbindende schakel tussen commercie en productie en geeft leiding aan productiemanagers en versspecialisten, zowel binnen- als buitendienst. Je zorgt ervoor dat jouw teams in een prettige en professionele omgeving werken, waarbij doelstellingen worden behaald en de kernwaarden van Chefs Culinar centraal staan.
Voor de volledigheid verwijzen we je graag naar het functieprofiel van Manager Vers.
Wat breng je mee?
Als Vers Manager is het belangrijk dat je:
- Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met gedegen kennis van versproducten, foodservice en productieprocessen;
- Uitstekende leidinggevende en coachende vaardigheden beheerst;
- Ervaring hebt met procesoptimalisatie en kennis van lean-methodieken;
- De balans bewaakt tussen commerciële doelen en productiecomplexiteit;
- Beschikt over basiskennis van voedselveiligheidsnormen (HACCP);
- Sterk bent in samenwerken, communicatief vaardig en complexe processen goed overziet;
- Stressbestendig bent en goed prioriteiten kunt stellen;
- Uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal; kennis van Duits en Engels is een pré;
- Ervaring hebt met MS Office en operationele IT-systemen.
Wat krijg je van ons?
- Een uitdagende, dynamische functie met directe impact op commerciële en operationele resultaten;
- Mogelijkheid om bij te dragen aan innovatie en groei binnen een toonaangevende organisatie;
- Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
- Een fulltime functie van 40 uur per week;
- Personeelskorting op ons volledige assortiment;
- 25 vakantiedagen, want ontspanning is ook belangrijk;
- Tot slot, niet onbelangrijk: een leuke werksfeer in een enthousiast team dat elke dag opnieuw streeft naar het afleveren van hoogwaardige kwaliteit.
Waar kom je terecht?
Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food, Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees, volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en een gloednieuwe slagerij, visverwerking en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging.
Bij Chefs zijn we trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?
Kom jij ons team versterken?
Wij kunnen niet wachten om je te leren kennen en kijken uit naar je sollicitatie bestaande uit je cv en motivatiebrief!
Bij vragen over de vacature of sollicitatieprocedure kan je contact met Marleen Donkers, HR Officer (024 711 98 50). Wij kijken uit naar je sollicitatie!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.