Recepten
alle recepten

Gaobao met gegrild buikspek

Bresc

Bereiding en ingrediënten

  • 10 stgaobao broodjes
  • 1 kgbuikspek
  • 100 gmarinade voor pork
  • 75 gglaze roasted garlic/soy
  • 300 gmango/habanero salsa

Gaobao met gegrild buikspek

Bereiding:
1. Marineer het buikspek in de marinade voor pork en gaar het buikspek sousvide op 80 graden voor 6 uur.
2. Snijd mooie plakken buikspek en gril af op de BBQ.
3. Bestrijk tijdens het grillen met de glaze van roasted garlic en soya.
4. Stoom de gaobao broodjes en bestrijk de broodjes met mango/habanero salsa.
5. Leg de plakken buikspek op de gaobao broodjes en dresseer extra mango/habanero salsa op het buikspek.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen