Recepten
alle recepten

Gazpacho met twist

Gazpacho tomaat

Bereiding en ingrediënten

  • 1 stkomkommershop
  • 3 stvleestomaatshop
  • 2 stwitte uishop
  • 4 teentjesknoflookshop
  • 2 takjesbasilicumshop
  • 60 g(groene) olijvenshop
  • 30 mlsushi azijnshop
  • 2 strode cherrytomaatshop
  • 2 stgele cherrytomaatshop
  • 4 takjessalty fingersshop
  1. Snijd alle ingrediënten in grove stukken en meng het samen in een mengkom.
  2. Meng alle ingrediënten samen fijn in de blender.
  3. Laat de pulp uitlekken in een zeef met een doek erin tot alle stukjes eruit zijn en je een heldere bouillon overhoudt.
  4. Breng het geheel op smaak met zout, peper en sushi azijn.
  5. Garneer de gazpacho met cherrytomaat, komkommer en salty fingers.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen