Gefrituurde visafsnijdsels met limoenmayonaise
Bereiding en ingrediënten
Bereiding
- Snijd de visafsnijdsels, voor zover mogelijk, in gelijke stukken en haal ze door de bloem. Zorg ervoor dat de bloem de volledige oppervlakte bedekt.
- Frituur de visstukjes goudbruin in een frituur op 180 graden.
- Haal de vis uit de frituur en breng op smaak met zout en de cajun specerijen.
- Meng het limoensap, eigeel en de mosterd met een staafmixer en voeg druppelsgewijs de zonnebloemolie toe, totdat je een mooie mayonaise hebt. Breng op smaak met zout en peper.
- Snijd de limoen in partjes en serveer de gefrituurde vis met de limoenmayonaise en een partje limoen!
Gooi je afsnijdsel van vis vooral niet weg, maar vries ze in en haal ze tevoorschijn om er een klein gerechtje van te maken. Dit gerecht is perfect om per twee personen te bestellen en te delen!