Recepten
alle recepten

Avocado gazpacho

header groene gazpacho

Bereiding en ingrediënten

  • 1 stkomkommershop
  • 2 stvleestomaatshop
  • 1 stavocadoshop
  • 1 stwitte uishop
  • 1 teentjeknoflookshop
  • 3 takjeskoriandershop
  • 1 tlkomijnpoedershop
  • 200 mlolijfolieshop
  • 300 mlsushi azijnshop
  • 150 gspinazieshop
  • 3 stcherrytomaatshop
  1. Snijd alle ingrediënten in grove stukken en meng alles in een grote kom.
  2. Meng de ingrediënten fijn in de blender samen met de olijfolie, sushi azijn en spinazie.
  3. Verwarm een pannetje op laag vuur en myoteer de komijn hier heel even in. Voeg daarna de komijn toe aan de gazpacho.
  4. Zeef de gazpacho door een bolzeef en breng eventueel op smaak met een beetje zout.
  5. Halveer de cherrytomaat en garneer het gerecht.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen