Recepten
alle recepten

IJsbergsla met ansjovisdressing en zeewier-crumble

Bereiding en ingrediënten

  • 1 stijsbergsla
  • 200 gmayonaise
  • 35 gansjovis
  • 50 gzeewier tempura chips

IJsbergsla met ansjovisdressing en zeewier-crumble

Door het frisse en knapperige van de ijsbergsla te combineren met de ziltige smaken van ansjovis en de krokante zeewier crumble, krijg je een sla bereiding die je niet snel ergens anders tegenkomt. Verassend en lekker!

Bereidingswijze:

1. Blender de mayonaise en ansjovis samen fijn en schenk in een spuitfles.

2. Verkruimel de zeewier chips in een keukenmachine of in een vijzel totdat je grove vlokken hebt.

3. Snijd de ijsbergsla in 4 stukken en spuit tussen elke laag blaadjes een beetje ansjovisdressing.

4. Bestrijk ook de buitenkant van de ijsbergsla met de ansjovisdressing. Plak hier de zeewierchips op zodat je een volledig bedekt sla stuk hebt.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen