Krokante kabeljauw met kimichi hollandaise en snijboon salade
Bereiding en ingrediënten
Bereidingswijze
- Meng de hoisin, olijfolie en limoensap samen tot een dressing.
- Schil de snijbonen in lange slierten met een dunschiller. Blancheer de snijbonen 1 minuut in kokend water en koel het terug op ijswater.
- Maak de snijbonen aan met de hoisin dressing en leg dit even apart.
- Verwarm de Hollandaisesaus en voeg hier de kimchi aan toe. Blend het geheel met een blender of staafmixer. Passeer het mengsel door een zeef en giet in een slagroomspuit met twee gaspatronen.
- Meng de tempurabloem met bruisend water en zorg ervoor dat beslag dik is.
- Haal de kabeljauw door het beslag en frituur het vervolgens op 175 graden totdat het goudbruin en krokant is.
- Maak de nori chips klein een blender of vijzel en strooi dit over de krokante kabeljauw heen.
- Serveer de kabeljauw met Hollandaise-kimchisaus, krokante nori, snijbonen en kimchi.