Recepten
alle recepten

Meloen gazpacho

Meloen gazpacho

Bereiding en ingrediënten

  • 1 stgalia meloenshop
  • 1 stvleestomaatshop
  • 150 gspinazieshop
  • 3 takjesdragonshop
  • 2 takjesmuntshop
  • 100 mlolijfolieshop
  • 100 mlsushi azijnshop
  • 0,5 stwitte uishop
  1. Snijd de schil van de meloen af en verwijder de zaadjes, bewaar 1/6  deel van de meloen om er partjes van te snijden.
  2. Snijd de rest van de meloen in grove stukken.
  3. Snijd de ui, dragon, munt en tomaat in grove stukken en meng het samen met de meloen en spinazie in een mengkom.
  4. Stop alle ingrediënten samen in de blender en draai het tot een fijne pulp.
  5. Als je een fijne gazpacho wilt zonder kleine stukjes erin, kun je de pulp door een bolzeef zeven voor een gladder resultaat.
  6. Serveer de gazpacho in leuke kommetjes of glaasjes en garneer met een partje meloen.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen