Recepten
alle recepten

Mini hotdog classic

LA Streetfood

mini hotdog classic

Bereiding en ingrediënten

  • 25 gSmoky Mountains mini hotdog roll
  • 30 gSmoky Mountains mini hotdog classic
  • 10 gcheddar cheese sauce
  • 7 gBallymaloe stout steak sauce
  • 2 gnacho crumble

Mini hotdog classic

Bereiding:
1. Toast de Mini Hotdog Roll licht in de oven of op de bakplaat, zodat het broodje krokant wordt.
2. Snijd de Mini Hotdog Roll aan de bovenkant open en vul het broodje met een warme Mini Hotdog Classic.
3. Smeer de warme Cheddar Cheese Sauce uit de bain-marie eroverheen en top het broodje af met Ballymaloe Irish Stout Sauce en Nacho Crumble.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen