Recepten
alle recepten

Mix on a stick

Chefs Table

Header_Website_ChefsTable (5)

Bereiding en ingrediënten

  • 10 stgehakt op stick
  • 100 gsjalotten
  • 0,5 bosbieslook
  • 100 gzeewier crackers
  • 190 gchipotle saus
  • 20 gsojasaus
  • 20 gsrirache
  • 3 glimoenblad
  • 200 mlsushiazijn
  • 200 mllimoensap

Mix on a stick

Bereiding:

1. Snijd de sjalotten in brunoise en kook het in met de limoensap en sushiazijn totdat je een dikke marmelade substantie hebt.
2. Maal de chipotle, soja, sriracha en limoenblad samen fijn in een blender en giet het in een diepe bak.
3. Maal de zeewiercrackers fijn in een blender of breek het in grove stukken met je handen.
4. Snijd de bieslook fijn en meng dit met de zeewier crumble.
5. Frituur de sticks op 160 graden in de frituur totdat ze mooi gaar zijn.
6. Dip de gegaarde sticks in de chipotle saus en strooi er zeewier crumble op zodat alle kanten bedekt zijn. Leg  op elke stick een beetje van de zure sjalotten.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen