Recepten
alle recepten

Oesters met kippendij, hoisin en dashi marinade

oesters

Bereiding en ingrediënten

  • 24 stoestersshop
  • 2 stkippendijenshop
  • 20 ghoisinshop
  • 50 mldashishop
  • 20 mlwater

Oesters met kippendij, hoisin en dashi marinade

  1. Bak de kippendij onder druk goudbruin en gaar, smeer ze vervolgens in met de hoisin en bak ze nogmaals aan beide kanten zodat het een beetje karamelliseert.
  2. Meng de dashi samen met het water en verwarm dit tot ongeveer 70 graden.
  3. Steek de oesters open en los, gaar de oester een minuut in het warme vocht en schep ze terug in de schelpen. Schep er ook een beetje van het vocht bij.
  4. Snijd de kippendijen in kleine stukjes en leg het op de oester. 
Wijntip

FRANKRIJK | CHAMPAGNE
Excellence Brut
Tassin RM
PINOT NOIR | CHARDONNAY | PINOT BLANC
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen