Recepten
alle recepten

Oesters met kruidengratin en zalmkaviaar

oesters gegratineerd

Bereiding en ingrediënten

  • 24 stoestersshop
  • 100 gpanko broodkruimshop
  • 100 groombotershop
  • 50 gParmezaanse kaasshop
  • 10 ggehakte peterselieshop
  • 1 tlknoflookpureeshop
  • 1 potjezalmkaviaarshop

Oesters met kruidengratin en zalmkaviaar

  1. Smelt de boter in een pannetje, voeg de knoflookpuree toe en bak dit even.
  2. Voeg de peterselie, kaas en broodkruim toe. Meng dit goed door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  3. Open de oesters en verdeel het broodkruim eroverheen. Gratineer vervolgens de oester onder de salamander tot het goudbruin en krokant is.
  4. Schep een klein beetje zalmkaviaar op elke oester.
Wijntip

FRANKRIJK | CHAMPAGNE
Excellence Brut
Tassin RM
PINOT NOIR | CHARDONNAY | PINOT BLANC
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen