Recepten
alle recepten

Pasta linguine met ansjovissaus, broccolitops, rode peper en gebakken coquilles

linguine met coquille

Bereiding en ingrediënten

  • Ansjovissaus
  • 140 guishop
  • 100 mlPernodshop
  • 130 gansjovisshop
  • 300 mlroomshop
  • 100 mlwater
  • Overige ingrediĆ«nten
  • 1 stbroccolishop
  • 1 strode pepershop
  • 4 stcoquillesshop
  • 400 glinguine
  • Snijd de uien in dunne halve ringen.
  • Bak de ui aan in een steelpan, voeg de ansjovis en Pernod toe, flambeer en laat de vlam rustig uitdoven.
  • Voeg de room en het water toe en laat de saus 15 minuten op laag vuur pruttelen.
  • Pureer de saus glad in een blender en breng op smaak met zout en peper.
  • Blancheer de broccoli en hak deze zo fijn mogelijk.
  • Snijd de rode peper in fijne brunoise.
  • Kook de linguine al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bak de coquilles aan beide kanten tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Meng de linguine met de ansjovissaus en broccoli. Leg de coquilles erbovenop en garneer met de rode peper.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen