Recepten
alle recepten

Pastrami met peulvruchten

pastrami

Bereiding en ingrediënten

  • 12 stplakken pastramishop
  • 500 gtuinbonenshop
  • Eetbare bloemen naar keuze
  • Voor de saus:
  • 100 mlvolle yoghurtshop
  • 100 gdoperwtenshop
  • 4 takjesdilleshop
  • 2 takjesmuntshop
  • 1 elMosterdzaad shop
  1. Dop de tuinbonen en doperwten, blancheer ze kort en laat ze terug koelen in koud water.
  2. Dubbeldop de tuinbonen en hak de doperwten in grove stukken.
  3. Kook de mosterdzaadjes gaar in een klein pannetje met water.
  4. Snijd de munt en dille fijn. Meng dit met de yoghurt, mosterdzaad en doperwten.
  5. Maak het bord op door eerst de saus in een spiegel te dresseren, leg daar vervolgens de tuinbonen op en daarna de  plakken pastrami.
  6. Garneer het gerecht eventueel met eetbare bloemen of kruiden naar keuze.
Wijntip

Spanje | Rioja
Carravalseca Maceracion
Bodegas Casa Primicia
tempranillo
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen