Recepten
alle recepten

Peperkoektoastjes met blauwschimmelkaas, vijgen & appelstroop

header peperkoektoastjes

Bereiding en ingrediënten

  • 120 gblauwschimmelkaasshop
  • 50 gpeperkoek/ontbijtkoekshop
  • 2 stvijgenshop
  • 10 gappelstroopshop

Peperkoektoastjes met blauwschimmelkaas, vijgen & appelstroop

  1. Snijd de peperkoek in flinterdunne plakken op de snijmachine. Leg de plakjes op een plateau tussen 2 siliconen matjes zodat ze mooi plat blijven.
  2. Droog de peperkoek op 160 graden in de oven met het vochtgehalte op 0% voor 25 tot 30 minuten.
  3. Haal de plakken peperkoek uit de oven en van het plateau. Laat ze vervolgens afkoelen zodat ze krokant worden.
  4. Snijd de vijgen in dikke plakken en schep de appelstroop in een spuitzak.
  5. Beleg elk peperkoektoastje met vijgenplakjes en schep er een beetje blauwschimmelkaas bovenop. Spuit er vervolgens een klein beetje appelstroop op. Herhaal deze stappen tot je 3 peperkoeklaagjes hebt.
  6. Spuit tot slot op het bovenste laagje appelstroop druppels.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen