Peperkoektoastjes met blauwschimmelkaas, vijgen & appelstroop
Bereiding en ingrediënten
Peperkoektoastjes met blauwschimmelkaas, vijgen & appelstroop
- Snijd de peperkoek in flinterdunne plakken op de snijmachine. Leg de plakjes op een plateau tussen 2 siliconen matjes zodat ze mooi plat blijven.
- Droog de peperkoek op 160 graden in de oven met het vochtgehalte op 0% voor 25 tot 30 minuten.
- Haal de plakken peperkoek uit de oven en van het plateau. Laat ze vervolgens afkoelen zodat ze krokant worden.
- Snijd de vijgen in dikke plakken en schep de appelstroop in een spuitzak.
- Beleg elk peperkoektoastje met vijgenplakjes en schep er een beetje blauwschimmelkaas bovenop. Spuit er vervolgens een klein beetje appelstroop op. Herhaal deze stappen tot je 3 peperkoeklaagjes hebt.
- Spuit tot slot op het bovenste laagje appelstroop druppels.