Recepten
alle recepten

Plaattaart asperge

plaattaart asperge

Bereiding en ingrediënten

  • 450 ggeschilde witte aspergesshop
  • 200 gblauwschimmelkaasshop
  • 6 stbladerdeeg vellenshop
  • 0,5 strode uishop
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Ontdooi de bladerdeegvellen.
  • Bekleed een 1/2 GN-bak met bakpapier.
  • Leg de vellen bladerdeeg in de GN-bak en zorg ervoor dat ze elkaar overlappen. Vouw de randjes dubbel, zodat je een verhoogde rand krijgt.
  • Prik met een vork gaatjes in de bodem en om de vellen aan elkaar vast te plakken
  • Snijd de blauwschimmelkaas in dunne plakken en bedek de bladerdeegvellen ermee.
  • Halveer de asperges en leg ze bovenop de blauwschimmelkaas.
  • Bak de plaattaart 20 minuten in een heteluchtoven op 200 graden
  • Snijd de rode ui in dunne ringen en verdeel deze sierlijk over de plaattaart.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen