Recepten
alle recepten

Ribeye met gnocchi, spruiten en truffeljus

ribeye

Bereiding en ingrediënten

  • 320 ggnocchishop
  • 300 gribeyeshop
  • 240 gspruitenshop
  • 15 groombotershop
  • 250 mljus naar keuzeshop
  • 1,5 eltruffeltapenadeshop

Ribeye met gnocchi, gebakken spruiten en truffeljus

  1. Bak de ribeye aan beide kanten aan. Gaar het vlees vervolgens nog ongeveer 4 minuten in de oven op 180 graden. Laat het vlees daarna rusten.
  2. Bak de gnocchi aan in een pan met olie tot ze goudbruin beginnen te kleuren. Voeg vervolgens de roomboter toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
  3. Verwarm de jus in een pannetje en voeg de gnocchi toe. Laat dit op heel laag vuur door pruttelen. Optioneel: voeg truffeltapenade toe aan de jus.
  4. Snijd de onderkantjes van de spruitjes af en bak ze goudbruin en gaar in een bakpan.
  5. Snijd de ribeye en verdeel de plakken over de borden. Leg vervolgens de gnocchi en de spruiten erbij.
  6. Maak het gerecht af met de jus. Garneer eventueel met cress naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen