Ribeye met gnocchi, spruiten en truffeljus
Bereiding en ingrediënten
Ribeye met gnocchi, gebakken spruiten en truffeljus
- Bak de ribeye aan beide kanten aan. Gaar het vlees vervolgens nog ongeveer 4 minuten in de oven op 180 graden. Laat het vlees daarna rusten.
- Bak de gnocchi aan in een pan met olie tot ze goudbruin beginnen te kleuren. Voeg vervolgens de roomboter toe en breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Verwarm de jus in een pannetje en voeg de gnocchi toe. Laat dit op heel laag vuur door pruttelen. Optioneel: voeg truffeltapenade toe aan de jus.
- Snijd de onderkantjes van de spruitjes af en bak ze goudbruin en gaar in een bakpan.
- Snijd de ribeye en verdeel de plakken over de borden. Leg vervolgens de gnocchi en de spruiten erbij.
- Maak het gerecht af met de jus. Garneer eventueel met cress naar keuze.