Recepten
alle recepten

Risotto met coquille, doperwten, tuinbonen, geitenkaas en parmezaanse kaas

risotto

Bereiding en ingrediënten

  • 200 grisottorijstshop
  • 1 stsjalotshop
  • 2 teentjesknoflookshop
  • 160 mlwitte wijnshop
  • 20 groombotershop
  • 800 mlgroentebouillon
  • 40 gParmezaanse kaasshop
  • 60 ggeitenkaasshop
  • 80 gdoperwtenshop
  • 80 gtuinbonenshop
  • 12 stcoquillesshop
  • Snipper de sjalot, hak de knoflook fijn en bak beide kort aan in een brede pan.
  • Voeg de risottorijst toe en bak deze kort mee. Blus af met de witte wijn en roer goed door.
  • Voeg vervolgens beetje bij beetje de bouillon toe, terwijl je blijft roeren tot de risotto gaar is.
  • Voeg de doperwten en tuinbonen toe en roer de roomboter er op het einde door voor een romige structuur.
  • Bak de coquilles aan beide kanten tot ze goudbruin en gaar zijn.
  • Schep de risotto op de borden en leg de coquilles erbovenop. Brokkel de geitenkaas erover, rasp de Parmezaanse kaas en garneer met een cress naar keuze.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen