Recepten
alle recepten

Krokantje van rode biet met geitenkaascrème

Header amuses

Bereiding en ingrediënten

  • voor 32 amuses
  • 32 strode bietencupsshop
  • 250 ggeitenkaasshop
  • 100 mlvolle melkshop
  • 1 strode bietshop
  • cress naar keuze

Krokantje van rode biet met geitenkaascrème

  1. Snijd de geitenkaas in kleine blokjes. Meng de kaas met 75 ml melk in een kommetje of maatbeker.
  2. Gebruik een staafmixer om het geheel glad te draaien. Blijft de crème te stevig? Voeg dan extra melk toe. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de crème over in een spuitzak.
  4. Snijd hele dunne plakjes van de rode biet op de snijmachine en rol ze op tot kleine rolletjes.
  5. Vul de rode bietencups met geitenkaascrème en steek de rode bietenrolletjes erin.
  6. Geniet!
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen