Recepten
alle recepten

Rogvleugel, pistache, dragon en framboos

rog

Bereiding en ingrediënten

  • 2 strogvleugel filetshop
  • 6 stframbozenshop
  • 100 gpistachenotenshop
  • 20 mlolijfolieshop
  • 0,25 bosbieslookshop
  • Voor de saus:
  • 25 mlwitte wijnazijnshop
  • 25 mlsushi azijnshop
  • 30 mlwitte wijnshop
  • 20 mlkookroomshop
  • 250 groombotershop
  • 30 gpeterselieshop
  • 30 gdragonshop
  1. Snijd de frambozen in kleine blokjes, hak de pistache in grove stukjes en snijd de bieslook zo fijn mogelijk.
  2. Meng de frambozen, bieslook en pistache met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.
  3. Kook de witte wijn, witte wijnazijn en sushi azijn samen in een steelpannetje en voeg vervolgens de kookroom toe.
  4. Snijd de dragon en peterselie in grove stukken en voeg dit toe aan de pan.
  5. Snijd de boter in kleine blokjes. Voeg vervolgens de boter beetje bij beetje toe aan de saus terwijl je het fijn draait met een staafmixer tot je een gebonden saus hebt.
  6. Bloem de rogvleugel lichtjes met wat bloem en bak het daarna goudbruin in een pannetje met wat olie en roomboter.
Wijntip

duitsland | Nahe
blanc de noir
Gebrüder Kauer
Spätburgunder
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen