Gegrilde roodbaars met nectarine
Bereiding en ingrediënten
- Verwarm de melk en voeg de polenta toe. Roer goed door met een garde tot de polenta begint te binden en gaar is.
- Voeg de spinazie toe aan de polenta en roer het goed door met een pannenlikker. De spinazie gaart door in de polenta.
- Snijd de nectarines in 6 gelijke partjes. Wikkel de partjes in met de ontbijtspek en bak ze goudbruin.
- Mix alle ingrediënten voor de salsa verde samen in de blender en meng het tot een grove salsa.
- Snijd de halloumi in blokjes en grill ze aan twee kanten.
- Halveer de roodbaarsfilets. Bak de filets op de huid tot ze krokant zijn. Bak de filets vervolgens even kort op de andere kant.
- Serveer de polenta onderop op het bord met de roodbaars erbovenop.
- Garneer het gerecht met de halloumi, nectarines en salsa verde. Gebruik eventueel ook mooie eetbare bloemen.
Frankrijk | provence
Manon Côtes de Provence
Famille Ravoire
Bestel de wijn in onze webshop
![](/country/img_nl/Amira/Manon%20cotes%20de%20provence_rdax_75s.jpg)