Salade roodlof, lollo rosso en burrata
Bereiding en ingrediënten
- 0,25 kroplollo rosso
- 1roodlof
- 1burrata
- 4 stkersen
- 1 takjebasilicum
- 1 elgranaatappelpitjes
- 10 ggehakte gerookte amandelen
- 50 ml balsamico azijn
- 120 mlolijfolie
- 1 elkokosbloessemsuiker
Bereidingswijze
- Snijd en was de sla en roodlof.
- Ontpit de kersen met een kersenontpitter of met een mesje.
- Meng voor de dressing de kokosbloessemsuiker met balsamico azijn en roer dit goed door. Voeg dan de olijfolie druppelsgewijs toe.
- Maak een mooie salade van de sla en roodlof, leg de burrata in het midden.
- Verdeel de granaatappelpitjes, kersen, blaadjes basilicum en de dressing over de salade heen.
- Strooi de gerookte amandelen eroverheen.