Recepten
alle recepten

Scheermessen au gratin

Bereiding en ingrediënten

  • 1 kgscheermessen
  • 100 gboter
  • 2 stknoflooktenen
  • 0,5 bospeterselie
  • 10 gparmezaanse kaas
  • 30 gpanko

Scheermessen au gratin

Bereidingswijze:
 

1. Smelt de boter in een steelpannetje en gaar de knoflook hier in voor ongeveer 2 minuten.

2. Blender de knoflook en boter samen fijn.

3. Hak de peterselie fijn en meng dit met de kaas en het panko broodkruim.

4. Meng het botermengsel samen met het droge mengsel en breng dit op smaak met zout en peper.

5. Open de scheermessen en verdeel de ‘’gratin’’ over de scheermessen.

6. Gratineer de scheermessen onder de grill totdat de gratin goudbruin is en de scheermessen gaar zijn.

sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen