Watermeloen, geitenkaas en rode bes
Bereiding en ingrediënten
- Was beide kroppen sla en laat ze uitlekken, snijd ze daarna in grove stukken.
- Snijd de schil van de watermeloen af en snijd de watermeloen in hele dunne plakken.
- Meng alle ingrediënten voor de marinade samen en vacumeer de watermeloen hiermee zodat alle smaken erin trekken.
- Snijd de geitenkaas in grove blokjes, pluk de besjes en knip de blaadjes van de waterkers.
- Rooster de pompoenpitten in een pannetje tot de pitten bol gaan staan.
- Haal de plakjes watermeloen uit de vacuümzak en leg een paar plakken onderop het bord.
- Maak de sla aan met de balsamicoglaze en verdeel de sla en waterkers over het bord. Verdeel ook de geitenkaas en de bessen over het bord.
- Strooi de pompoenpitten over de salade heen.
oostenrijk | steiermark
Südsteiermark DAC
Muster.Gamlitz
sauvignon blanc
Bestel de wijn in onze webshop