Recepten
alle recepten

Watermeloen, geitenkaas en rode bes

rode bes

Bereiding en ingrediënten

  • 0,5 stwatermeloenshop
  • 1 stlollo biondoshop
  • 1 stlollo rossoshop
  • 1 bosjewaterkersshop
  • 200 ggeitenkaasshop
  • 80 gpompoenpittenshop
  • 60 grode bessenshop
  • 60 gbalsamico glazeshop
  • Marinade:
  • 40 mlsojasausshop
  • 40 mldashi - ponzushop
  • 40 mlbietensapshop
  • 40 mlwater
  1. Was beide kroppen sla en laat ze uitlekken, snijd ze daarna in grove stukken.
  2. Snijd de schil van de watermeloen af en snijd de watermeloen in hele dunne plakken.
  3. Meng alle ingrediënten voor de marinade samen en vacumeer de watermeloen hiermee zodat alle smaken erin trekken.
  4. Snijd de geitenkaas in grove blokjes, pluk de besjes en knip de blaadjes van de waterkers.
  5. Rooster de pompoenpitten in een pannetje tot de pitten bol gaan staan.
  6. Haal de plakjes watermeloen uit de vacuümzak en leg een paar plakken onderop het bord.
  7. Maak de sla aan met de balsamicoglaze en verdeel de sla en waterkers over het bord. Verdeel ook de geitenkaas en de bessen over het bord.
  8. Strooi de pompoenpitten over de salade heen.
Wijntip

oostenrijk | steiermark
Südsteiermark DAC
Muster.Gamlitz
sauvignon blanc
Bestel de wijn in onze webshop
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen