Gebakken zeeduivel, schuim van groene curry, zwarte maïscracker en sojasaus wasabi crumble
Bereiding en ingrediënten
Gebakken zeeduivel, schuim van groene curry, zwarte maïscracker & sojasaus wasabi crumble
- Kook de rijst gaar en spoel koud af.
- Weeg de gekookte rijst, groene curry, spinazie, witte ui, dashi, eigeel, kookroom en sushiazijn samen af in een blender.
- Draai alle ingrediënten samen fijn in de blender totdat het een mooie groene kleur heeft. Voeg vervolgens de zonnebloemolie druppelsgewijs toe terwijl de blender draait.
- Zeef het schuim en giet het in een slagroomspuit. Bevestig er twee gaspatronen op en schud goed voor gebruik.
- Meng voor de tuile het maïsmeel met het water, de zonnebloemolie, het houtskoolpoeder en een beetje zout.
- Verhit een bakpan op middelhoog vuur met een laagje olie. Gebruik voldoende olie.
- Schep het tuile beslag in de pan totdat de bodem bedekt is en het enorm gaat spetteren. Dan zul je zien dat er gaatjes ontstaan in de tuile. Bak de tuile krokant en laat het even uitlekken op een keukenpapiertje.
- Bak de zeeduivel gaar in een pan. Spuit het curry schuim in een passend kommetje en leg de zeeduivel in het midden.
- Maak af met een paar eetlepels sojasaus wasabi crumble en garneer af met de tuile.