Recepten
alle recepten

Gegrild zuurdesem met zachtgekookt ei en hollandaisesaus afgebrand als een crème brûlée

ei met hollandaisesaus

Bereiding en ingrediënten

  • 4 steierenshop
  • 300 mlhollandaisesausshop
  • 12 plakkendesembrood
  • 0,25 bospeterselieshop
  • 60 gcrème fraîcheshop
  • 40 gpestoshop
  • Breng een pan water aan de kook en kook de eieren 5 minuten. Leg ze daarna direct in ijswater om ze terug te koelen.
  • Hak de peterselie zo fijn mogelijk.
  • Snijd dikke plakken desembrood en grill deze kort.
  • Giet de hollandaisesaus in een slagroomspuit en draai er twee patronen op.
  • Pel de eieren en halveer ze. Spuit een cocotte vol met hollandaisesaus en leg de gehalveerde eieren erin.
  • Bak de cocottes 1 minuut in een oven op 200°C of gratineer kort onder de salamander.
  • Bestrooi met de gehakte peterselie en serveer met het gegrilde brood.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen