terug naar overzicht

Debic Inspiratiesessie

Culinair adviseur André van Dongen van Debic dompelde je tijdens deze sessie onder in patisserie en de nieuwste desserttechnieken. Deze chef leerde jou onder andere de hoge-druktechniek en de Ganache montée-techniek. Hij nam je mee door zijn vele avontuurlijke reizen en leerde hoe je de opgedane inspiratie eenvoudig kon doorvertalen naar de keuken. Deze sessie was voor de chef die zich wilde ontwikkelen en tijd wilde leren besparen in de keuken. Daarnaast presenteerde culinair adviseur André een nieuw product, waarmee jij jouw gasten echt kon verbazen.

We wilden deze sessie graag zo persoonlijk mogelijk houden, daarom waren er maar een beperkt aantal plekken voor deze sessie beschikbaar.

Wat leerde je tijdens de inspiratiesessie?

  • Beheers innovatieve desserttechnieken, zoals o.a. de hoge-druktechniek en de Ganache montée-techniek.
  • Vertaal inspiratie naar culinaire creaties: Leer hoe je je creatieve vondsten kunt omzetten in praktische toepassingen in de keuken.
  • Optimaliseer tijd in de keuken: Vind manieren om efficiënter te werken zonder compromis op het gebied van smaak en presentatie.
sluiten
Nieuwe webshop

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan een nieuwe webshop. Heb je al inloggegevens ontvangen, dan kun je hier bestellen?

Inloggen
Reguliere webshop

Heb je nog geen nieuwe inloggegevens ontvangen? Dan kun je nog steeds gewoon je bestelling plaatsen in de voor jou bekende webshop.

Inloggen