Debic Inspiratiesessie
Culinair adviseur André van Dongen van Debic dompelde je tijdens deze sessie onder in patisserie en de nieuwste desserttechnieken. Deze chef leerde jou onder andere de hoge-druktechniek en de Ganache montée-techniek. Hij nam je mee door zijn vele avontuurlijke reizen en leerde hoe je de opgedane inspiratie eenvoudig kon doorvertalen naar de keuken. Deze sessie was voor de chef die zich wilde ontwikkelen en tijd wilde leren besparen in de keuken. Daarnaast presenteerde culinair adviseur André een nieuw product, waarmee jij jouw gasten echt kon verbazen.
We wilden deze sessie graag zo persoonlijk mogelijk houden, daarom waren er maar een beperkt aantal plekken voor deze sessie beschikbaar.
Wat leerde je tijdens de inspiratiesessie?
- Beheers innovatieve desserttechnieken, zoals o.a. de hoge-druktechniek en de Ganache montée-techniek.
- Vertaal inspiratie naar culinaire creaties: Leer hoe je je creatieve vondsten kunt omzetten in praktische toepassingen in de keuken.
- Optimaliseer tijd in de keuken: Vind manieren om efficiënter te werken zonder compromis op het gebied van smaak en presentatie.