Flatbread met runderspies - vanuit de tuin naar jouw restaurant
BBQ-en is en blijft hot and happening. Het kan het hele jaar door, toch is de zomer het favoriete seizoen. Als ondernemer zie je graag dat gasten in jouw zaak komen genieten van barbecuegerechten in plaats van in hun eigen achtertuin. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?
Zorg voor gemak én bij heel warm weer voor een plek waar gasten lekker koel bij kunnen komen van een drukke dag. Maar nog belangrijker, serveer gerechten die thuis zelden onderdeel zijn van de barbecue in de achtertuin. Verras met nieuwe smaken!
Speel in op trends, zoals bijvoorbeeld butter boards die upcoming zijn. Serveer kreeft, een mooie ribeye of kies voor een ander topstuk vis of vlees. Serveer deze gerechten met smaakvolle lichte groentegerechten in een huiselijke sfeer. Dat is genieten van een heerlijke barbecue mét thuisgevoel maar dan zonder afwas.
Benieuwd naar het recept van deze flatbread met runderspies, paprikasaus en verse kruiden? Bekijk het hier!