Food is als kunst
Afgelopen week mocht onze afdeling inkoop genieten van een smaakvol en leerzaam diner in de Chefs Table. Tijdens dit diner werd kennis bijgespijkerd én werden er heerlijke smaakcombinaties geserveerd met producten die ze dagelijks voorbij komen.
Eén ding hebben al onze collega’s gemeen, wij hebben allemaal een passie voor food(service)!
Dit was ook hét moment om met onze collega’s in gesprek te gaan. Wat maakt hun werk op de afdeling inkoop zo leuk? Lees het hier!
Lotte - Commercieel Inkoop Assistent
De wisselende werkzaamheden vind ik leuk aan mijn baan. Het zoeken naar de beste uitbreiding van ons assortiment om zo onze relaties van de mooiste producten te voorzien. Achter de schermen komt er zoveel bij kijken voordat het product bij onze klanten geleverd wordt. Daarnaast is werken met fijne collega's zeer waardevol en het mooiste van alles; ik ben de hele dag bezig met alles wat betrekking heeft op FOOD! Het is in de basis onze eerste levensbehoefte, maar bij Chefs is het zoveel meer dan dat!
Simon - Voorraadbeheer
Vanuit thuis uit is het bourgondische leven met de paplepel ingegoten. Daarnaast heb ik verschillende functies in de horeca bekleed en hou ik van koken en lekker eten. Bij Chefs kan ik deze dingen vanuit mijn Bedrijfskundige achtergrond koppelen. Daarbij vind ik het samenspel met zowel de leveranciers als mijn collega's ontzettend leuk! Iedere keer gaan we weer op zoek naar de beste manier om onze relaties te kunnen bedienen.
Demi - Senior administratief inkoop assistent
De vrijheid en verantwoordelijkheid in samenhang met fijne collega's maakt mijn werk leuk! Daarbij werk ik de hele dag met food. Food is net als kunst, je kan er mensen mee inspireren en daarom heb ik een passie voor food.